Information om biljettsläpp till nyårsmatchen MoDo – Björklöven

22 november 2022 11:00
Biljetter

Fredag den 30:e december avslutar vi året hemma i Hägglunds Arena med match mot Björklöven. Här följer information om datum, tider och upplägg för biljettsläppet som sker nästa vecka.


Den 30:e december är det dags för säsongens andra uppgörelse med Björklöven hemma i Hägglunds Arena. Här följer information om hur biljettsläppet till matchen kommer att se ut, och precis som tidigare har vi ett system med förtur för de som är MoDo Hockey trogna.

Här följer datum, tider och upplägg för biljettsläppet i sin helhet:

Måndag 28:e november klockan 12:00

Vid denna tidpunkt inleds förtur till bokningen för personer som har säsongskort. Ditt säsongskort gäller givetvis precis som vanligt, men här får du även möjlighet till att köpa extrabiljetter utöver ditt säsongskort. Du köper biljetter via den länk som du får mailad till dig, eller i receptionen i Hägglunds Arena.

Observera att din länk skickas till dig klockan 12:00. Hittar du den inte, dubbelkolla i din inkorg för skräppost om den hamnat där. Annars hör av dig till oss på [email protected]

Tisdag 29:e november klockan 12:00

Från och med den här tidpunkten utökas förturen med följande kategorier;
– medlemmar i MoDo Hockey (som tecknat medlemskap senast söndag den 27:E NOVEMBER)
– medlemmar i supporterklubben Lumberjacks

Precis som för säsongskortsinnehavarna kommer alla att få ett mail med mer information och en länk till biljettbokningen.

Onsdag 30:e november klockan 12:00

På onsdagen öppnar vi upp biljettförsäljningen för allmänheten, förutsatt att det finns biljetter kvar till försäljning.

Kom ihåg att vi har bytt biljettleverantör till Tickster och att du köper biljett via www.modohockey.se.

Öppettider reception

Receptionen i Hägglunds Arena är öppen 9:00-16:00 vardagar. Bokning av rullstolsplats sker via [email protected]

Frågor eller funderingar? Maila till [email protected]