Inför onsdagens Rosa Bandet-final mot Luleå Hockey
Publicerad: 2016-11-08

MODO Hockey tar emot Luleå Hockey på onsdag kväll i en match som tillhör omgång 35 av SDHL 2016/2017. Matchen är även kampanjfinal i MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling och hemmalaget spelar därför i rosa matchställ och 1kr per åskådare i matchen tillfaller direkt till insamlingen. Tack vare samarbetspartners är det fri entré till matchen där nedsläpp sker 19:00. "Vi ser verkligen fram emot att spela den här matchen och vi hoppas på mycket folk för en fin inramning, det vore jätteroligt", säger MODO Hockeys huvudtränare Jens Öhman inför matchen.

Efter ett över två veckor långt speluppehåll i SDHL är det åter igen dags för match för MODO Hockey och match hemma i Fjällräven Center dit serieledande Luleå Hockey kommer på besök. Lagen har drabbat samman en gång tidigare den här säsongen när Luleå Hockey på hemmaplan vann matchen den 12 oktober med 6-2 i Coop Norrbotten Arena. 

– Luleå är ett jättebra lag med många skickliga spelare och vi behöver göra en topp-prestation för att vara med och utmana imorgon. Men det handlar om oss själva, inställningen och att vi är där och tävlar i varje byte. Vi måste vara väldigt noggranna med pucken och när vi inte har pucken måste vi ligga nära, kommenterar Jens Öhman inför matchen.

"En av våra bästa matcher mot Djurgården senast"

MODO Hockey spelade två bortamatcher i Stockholm som senaste matcher där helgen slutade med en poäng efter förlust mot Djurgården och AIK. Luleå Hockey kommer även de från samma bortaresa i Stockholm där de besegrade AIK men föll mot Djurgården.

– Matchen vi spelade mot Djurgården var en av de bästa vi spelat den här säsongen där jag var nöjd med prestationen men inte med resultatet då vi föll på vår egen oförmåga att sätta puckarna. Målskyttet hackade där, kommenterar Öhman och avslutar:

– Nu har det varit en period med landslagsspel och därför väldigt få spelare på träningarna. Därför har vi lagt mycket tid på individuell träning där vi hoppas att de spelare som kommit från landslagsspel gör det med bra tempo i kroppen och gott självförtroende.

Matchen startar 19:00 där det finns mängder av goda anledningar att besöka Fjällräven Center på onsdag för att stötta båda MODO Hockey till seger samt kampanjfinalen för Rosa Bandet-insamlingen.

Läget i MODO Hockey

MODO Hockey kommer till spel utan Johanna Olofsson och Nathalie Ferno, i övrigt är samtliga spelare tillgängliga för spel.

Fri entré och 1kr per åskådare till Rosa Bandet

Till matchen den 9 november i Fjällräven Center är det fri entré tack vare fantastiska samarbetspartners och 1kr per åskådare i matchen går direkt till MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling.

Intersport-shoppen har öppet i Fjällräven Center mellan 11:00-14:00 och även på kvällen onsdag mellan 18:30-21:00 där det fortfarande finns chans att stötta Rosa Bandet genom att köpa en rosa t-shirt eller en rosa mössa där överskottet tillfaller MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling.

Fri entré till matchen tack vare följande företag

Keyvent http://www.keyvent.se
     
Lättelement   http://lattelement.se
     
Tecnicon http://www.tecnicon.se   
     
Falsat http://www.falsat.se

 

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson