Välkomna till heldag i Fjällräven Center på Supporterdagen
Publicerad: 2017-01-04

Lördag den 14 januari sker årets upplaga av Supporterdagen i Fjällräven Center där Lumberjacks bjuder in till en riktig heldag för endast 100kr. Är du inte medlem i supporterföreningen går det bra att bli på plats under dagen. Aktiviteter från morgon till kväll med flaggmålning, match i SDHL, middag och match i HockeyAllsvenskan till priset av 100kr per person.

Lumberjacks startar upp dagen med flaggmålning från 10:30 i Supporterbaren. Material för att måla flaggor kommer att finnas på plats, såväl som hjälp att genomföra målningen.

Medlemskrav gäller, man kan bli medlem på plats om man inte är det sedan tidigare. Lös det dock gärna helst i förväg genom att följa infon på www.lumberjacks.se/medlemskap.

Medlemskort gäller som entré för matchen MODO – HV71 i SDHL.

13:00 drar matchen mellan MODO Hockey och HV71 igång i SDHL. Vi tittar på matchen samtidigt som det kommer finnas lunch och dryck tillgänglig i sportbaren Aspen. Hockeymålet serveras för 95:- (ingår ej de 100:- man betalar för middagen). Efter matchen så kollar vi till våra alster, ev. finjusterar och slutför innan de lämnas för torkning.

16:00 så möts vi uppe i TimeOut där middag väntar ch även spelare från damlaget sluter upp för att delta. Har du några eventuella allergier meddela det i bokningen nedan.

För att delta i middagen i TimeOut krävs anmälning och man förbinder sig till att betala 100:-/person som man anmäler. Tillsammans med mat så ingår även en ståplatsbiljett om man inte har det sedan tidigare. Detta betalas i trapphuset på entréplan som är närmast ståplats mellan 15:45 och 16:30. Har du avvikit under dagen så är detta också ingången du ska använda dig av för att komma in (MODO Sports Academy-ingången).

17:30 går vi ner mot Supporterbaren där livemusik väntar och 18:30 drar matchen igång!

Läs mer och anmäl dig till evenemanget på Lumberjacks hemsida.

Biljetter till MODO Hockey - Västervik 14/1 18:30.

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson