Erik Hanses stannar i MODO Hockey

16 april 2019 16:32
Erik Hanses med koll på pucken
Herr

Det står nu klart att målvakten Erik Hanses stannar i MODO Hockey och förbereder sig för sin fjärde säsong i föreningen. "Det känns verkligen bra och roligt att det är klart att jag stannar. Jag har varit här ganska länge när jag spelat under tre säsonger i MODO och känner mig nu riktigt inspirerad inför fortsättningen", kommenterar Hanses till MODO Channel.


MODO Hockey har nu målvaktssidan klar för säsongen 2019/2020 när det står klart att även Erik Hanses fortsätter i klubben och har tecknat ett nytt ettårsavtal.

– Jag är inte nöjd med den förra säsongen där det var upp och ner. Jag började bra och sen fick både jag och laget en svacka innan Linus (Lundin) kom in och boostade oss samtidigt som jag kunde träna bättre. Sen hittade jag mig själv och mitt spel där avslutningen av säsongen var helt okej. Att Linus kom in och var jättebra ställde högre krav på mig att höja mig, tävla för att få spela och det sporrade verkligen mig, berättar Hanses i MODO Channels direktsändning.

Fjärde säsongen för Erik Hanses i MODO

Erik Hanses, 28, har Leksands IF som moderklubb och spelade juniorishockey samt HockeyAllsvenskan med klubben under sju säsonger innan han vaktade kassen för Skellefteå AIK under två säsonger i SHL. Målvakten kom till MODO Hockey under säsongen 2016/2017 och spelade 37 matcher och signerade där efter ett nytt tvåårsavtal.

– Förra säsongen vände det för oss och det känns inspirerande att vara kvar och ta det här ett steg till. Den första säsongen var ganska ångestfylld och verkligen tuff för hela föreningen. Vi var med det året en bit in i serien men på slutet var vi riktigt dåliga, minns Hanses och blickar framåt:

– Efter den första säsongen var man tom men om jag jämför känslan då med nu så är jag fylld med energi och revanschlusta där jag vill göra det ännu bättre. Det är en stor anledning till att jag vill stanna och jag vill fortsätta i MODO. Nu när vi höjt både kraven och målsättningen känns det helt rätt och det är inget att hymla med att vi vill prestera bättre sett över hela nästa säsong.

MODO Hockeys målvaktssida är därmed fastställd för säsongen 2019/2020 med Oliver Dackell, Linus Lundin och Erik Hanses på kontrakt.

Till MODO Channel

Säsongskortserbjudandet släppt

Nu är säsongskorten släppta för 2019/2020 i HockeyAllsvenskan där du som tecknar och betalar ditt säsongskort innan den 30 april får fortsättningsspel till samtliga matcher för hela säsongen samt fem stycken extra kompisbiljetter. Förutom mervärden betalar du samma pris som för fjolårets säsongskort innan prishöjningen som sker 1 maj. Följ med oss på resan - Teckna säsongskort

Kontraktsläget i MODO Hockey 2019/2020

MODO Hockey förlänger med Linus Lundin

Oliver Dackell kontrakterad av MODO Hockey