Stötta med Soffbiljetter till kvällens match

23 oktober 2020 09:00
Nyhet

Det är än så länge fortsatt 50 personer som får vara på läktarplats i Fjällräven Center, men genom det otroliga stöd som visats har vi med oss betydligt fler MODOiter än så när MODO Hockey spelar hemmamatch! Soffbiljetter går fortsatt att köpa via modo.ebiljett.nu och Swish till matcherna i SDHL och HockeyAllsvenskan. Tack för allt stöd!


MODO Hockey fortsätter på den inslagna vägen där den HockeyAllsvenska finalen 2019/2020 var startskottet för de så kallade "Soffbiljetterna" som sedan gett eko i sportvärlden. De digitala matchbiljetterna startar nu om inför säsongen 2020/2021 där du via MODO Hockeys biljettsida modo.ebiljett.nu kan köpa Soffbiljetter till MODO Hockeys samtliga hemmamatcher i SDHL och HockeyAllsvenskan.

Du kan fortsättningsvis även swisha en gåva till MODO Hockey och det gör du via modotillshl.nu och numret 123 540 02 70.

Observera att köp av Soffbiljetter inte medger något inträde till matcherna utan endast är ett sätt att visa stöd för MODO Hockey.

Till modo.ebiljett.nu för köp av Soffbiljetter

Soffbiljetten kryddas med möjlighet att tävla

Fantastiska sponsorer har hjälpt oss att krydda stödet till MODO Hockey med hjälp av priser som tävlats ut. Förra veckans tävling tillsammans med Polercentrum har en vinnare och det är Maria Nordin som kunde svaret på att MODO Hockeys damlag startade 1969 samt kom med följande motivering:

"Vi skulle behöva en rekond av bilen efter alla turer mellan Övik o Sollefteå med matlådor, tvätt o som supportande förälder"

Grattias Maria och stort tack till alla som valde att vara med och tävla efter stöttning med Soffbiljetter!

Full fart i MODO Channel inför och under helgen

Inför matchen på fredag i HockeyAllsvenskan direktsänder MODO Channel programmet "Uppsnack" som alltid startar en timme innan nedsläpp. Det finns i vanlig ordning även intervjuer inför matchen samt repris från direktsända träningspass. Visst hänger du med i MODO Channel Premium? Där får du allt bakom kulisserna-material!

Till MODO Channel

Missa inte det digitala matchprogrammet

Du har väl inte missat att du kan använda det digitala matchprogrammet även om du inte är på plats i Fjällräven Center? Där hittar du information inför matchen, MODO Hockeys lag samt motståndarnas lag, resultat från andra matcher och mycket mer.

Till det digitala matchprogrammet

Utlottning av 50 biljetter

MODO Hockey har valt att göra om proceduren gällande de 50 platserna som lottas ut. Ni som årskortsinnehavare får anmäla ert intresse till vilka matcher ni ska kan gå på och där efter sker lottdragningen bland de som anmäler sig till matchen. Fredagens match mot Vita Hästen den 23 oktober är nu lottad där vinnarna av biljetter är meddelad. Du anmäler ditt intresse för kommande matcher till [email protected]

Tack för allt stöd och engagemang!