Nya kontrakt för Aagaard och Niederbach!
Publicerad: 2023-02-22
NYHET
MoDo Hockey kan meddela att klubben signerat nya kontrakt med två spelare i forwardsbesättningen. Både Mikkel Aagaard och Theodor Niederbach har nu avtal som sträcker sig till våren 2025.

Det var i vårt direktsända Uppsnack i MoDo Channel, inför onsdagskvällens match mot Västervik, som sportchef Henrik Gradin levererade nyheterna att både Mikkel Aagaard och Theodor Niederbach skrivit på nya kontrakt.

Aagaard är inne på sin tredje säsong i MoDodressen och har inte minst gjort sig känd som en av våra främsta målskyttar. 20/21 stod han för 23 mål, säsongen därpå blev det 24 och nu är han redan uppe i 27 fullträffar denna säsong.

– Mikkel älskar verkligen att göra mål och han drar med sig gruppen enormt bra på det han gör. Han bidrar med mycket energi – och hans dröm är att gå upp till SHL med MoDO Hockey. Han var tydlig med "jag vill förlänga med två år, för vi ska göra det här", säger Henrik Gradin.

Theodor Niederbach gjorde en kort sejour i MoDo på lån förra säsongen och anslöt på lån även denna säsong, i november månad. Sedan dess har centern, som fyller 21 år på lördag, noterats för 12 poäng, varav 6 mål.

– Det är en jättebra signing, en ung kille som har höga ambitioner, Han vill spela i NHL och vara högst upp i näringskedjan, och nu vill han stanna här och utvecklas och få lite lugn och ro i sin hockeykarriär. Han är i gymmet först, han kört hårt och är målmedveten. Kul att få jobba med honom längre fram, säger Gradin.

Se reprisen av Uppsnack här:

{!A}

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist