Enkronasmatchen 22:a februari - var med och stötta
Publicerad: 2023-02-06
Fritt inträde
Onsdagen den 22:a februari går årets upplaga av Enkronasmatchen av stapeln när MoDo tar emot Västervik. Tack vare bidrag från företag och privatpersoner gäller fritt inträde till matchen i Hägglunds Arena - hjälp till du också och bidra till en riktig hockeyfest!

Vi börjar sakteligen att gå in i slutfasen av den HockeyAllsvenska grundserien. Vad passar då bättre än att ta med dina nära och kära på ishockey? Den 22:a februari när MoDo tar emot Västervik på hemmais är det fritt inträde - när årets upplaga av Enkronasmatchen går av stapeln.

Tack vare att du bokar en biljett bidrar du också ekonomiskt till MoDo Hockey - trots att du alltså inte betalar för biljetten. Detta tack vare att företag och privatpersoner är med och sponsrar för biljetterna till mötet med Västervik. Boka din biljett här!

Vill du också vara med och sponsra? Ta del av informationen nedan!

Hur kan du bidra?
Privatpersoner kan vara med och sponsra med på nivåerna 10, 25 och 50 öre eller 1 krona per plats. Som exempel, skänker du 10 öre per plats blir ditt bidrag till MoDo 711 kronor.

Alla som bidrar kommer att synas här på modohockey.se och i vårt digitala matchprogram på modo.matchprogram.online. För företag ingår bland annat också exponering på mediakuben i arenan.

Klicka här för att vara med och bidra som privatperson!

Har du inte möjlighet att vara på plats på matchen men vill ändå bidra, klicka här!

Tillsammans med er skapar vi en riktig hockeyfest - varmt välkommen till Hägglunds Arena!

Frågor och funderingar? Hör av dig till någon av våra säljare:

Rickard Edblad, 0660-21 66 33, [email protected]

Niklas Thunström, 0660-21 66 35, [email protected]

MoDo Hockey