Biljettinformation inför måndagens hemmamatch

15 mars 2019 15:54
Puckar välts in på uppvärmningen
Herr

På måndag är det dags för den andra hemmamatchen i Slutspelsserien och du behövs på plats i Fjällräven Center där vi tillsammans går för seger i matchen! Västerviks IK kommer på besök där pucken släpps 19:00 och vi fortsatt har prisvärda biljetter för ungdomar, pensionärer och familjer. Varmt välkommen!


Spelschema för Slutspelsserien

Barn under fem år har fri entré till slutspelsmatchen om inte barnet önskar en egen stol utan sitter i medföljande vuxens knä. Ungdomsbiljetter, familjebiljetter och pensionärsbiljetter gäller även fortfarade på sektionerna 206-213 och finns i begränsat antal. Ungdomsbiljetter gäller dig som är född -00 eller senare medan familjebiljetter kostar 100kr/biljett och gäller max två vuxna och minst ett barn. Kontroll av biljetter sker i entrén.

Handikappbiljetter bokas via MODO Hockeys biljettavdelning, 0660-21 66 10, medan ståplatsbiljetter för Lumberjacks-medlemmar säljs i biljettluckan i samband match för 50kr.

Biljetter finns via modo.ebiljett.nu

Smidigast tillvägagångssätt - Förköp dina biljetter

Det klart smidigaste sättet att förköpa biljetter är via Internet och modo.ebiljett.nu eller via något av våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd.

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att serviceavgift tillkommer vid köp i Fjällräven Center.

Mer information om biljettköp samt våra fantastiska ombud

Biljettbokning: 0660-21 66 10 - [email protected] Restaurangbokning: 0660-21 66 11 - [email protected]

Varmt välkomna på Slutspelsmatch i Fjällräven Center!