Information om veckans biljettsläpp till MoDo – Björklöven

28 november 2022 14:45
Biljetter

Idag släpptes förturen av biljetter till våra säsongskortsinnehavare till årets sista match - mot Björklöven den 30:e december. Här följer information om dagens samt återstående biljettsläpp, inkluderat våra medlemmar och allmänheten.


Säsongens andra fight mot Björklöven i Hägglunds Arena den 30:e december närmar sig. Under måndagen släpptes biljetterna till våra säsongskortsinnehavare och nedan följer information för dagens respektive våra två återstående biljettsläpp i veckan.

Här följer datum, tider och upplägg för återstående biljettsläppet:

Idag - måndag 28:e november klockan 12:00

Vid denna tidpunkt inleddes förtur till bokningen för personer som har säsongskort. Ditt säsongskort gäller givetvis precis som vanligt, men här får du även möjlighet till att köpa extrabiljetter utöver ditt säsongskort. Du köper biljetter via den länk som du får mailad till dig, eller i receptionen i Hägglunds Arena.

Observera att din länk skickades till dig klockan 12:00. Hittar du den inte, dubbelkolla i din inkorg för skräppost om den hamnat där. Annars hör av dig till oss på [email protected].

Tisdag 29:e november klockan 12:00

Från och med imorgon tisdag klockan 12:00 utökas förturen med följande kategorier;
– medlemmar i MoDo Hockey (som tecknat medlemskap senast söndag den 27:e november)
– medlemmar i supporterklubben Lumberjacks

Precis som för säsongskortsinnehavarna kommer alla att få ett mail med mer information och en länk till biljettbokningen.

Onsdag 30:e november klockan 12:00

På onsdagen öppnar vi upp biljettförsäljningen för allmänheten, förutsatt att det finns biljetter kvar till försäljning.

Kom ihåg att vi har bytt biljettleverantör till Tickster och att du köper biljett via www.modohockey.se.

Öppettider reception

Receptionen i Hägglunds Arena är öppen 9:00-16:00 vardagar. Bokning av rullstolsplats sker via [email protected]

Frågor eller funderingar? Maila till [email protected].