Victor Aronsson missar tre månaders spel

28 november 2018 15:00
Herr

Backen Victor Aronsson skadade olyckligt sin hand i en närkamp i bortamatchen mot Tingsryd och har under onsdagen opererats. Förväntad tid innan Aronsson är tillbaka i spel är tre månader. "Oerhört, oerhört tråkigt för Victor som vi hoppas får en snabb återhämtning", kommenterar MODO Hockeys sportchef Micke Sundlöv.


Det var i en närkamp i matchen mellan Tingsryds AIF och MODO Hockey som oturen var framme för MODO Hockeys back Victor Aronsson. Efter undersökning och röntgen konstaterades ett benbrott i handen där brottet opererades under onsdagen.

– Jag kände direkt i situationen att det var någonting som gick snett och var fel. Det blev en smäll och handen domnade bort, situationen gick fort. Jag kom ihåg att jag hade en kille i ryggen och sen kom den andra spelaren och kolliderade med mig, säger en nedstämd Victor Aronsson och konstaterar:

– Jag fick en prognos att det var ett ben som hade lossnat en flisa av, men sen när de kollade noggrant så upptäcktes en värre skada där jag sedan fick ta fler bilder. Det känns väldigt tråkigt just nu och jag är tom på ord.

Victor Aronsson förväntas bli borta från spel under tre månader.

– Olyckligt och tråkigt för Victor där alla i MODO Hockey kommer hjälpa honom på bästa sätt i hans rehabilitering och återkomst till spel, kommenterar sportchef Micke Sundlöv.