Äntligen premiär – här är info till publiken inför fredagen

22 september 2022 12:00
INFÖR MATCH

Vi har glädjen att få öppna portarna till Hägglunds Arena igen på fredagskvällen när det är dags för säsongspremiären i HockeyAllsvenskan. Arenan öppnar 17.30 och nedsläpp sker klockan 20.30. Här följer information inför kvällen.


Kom i tid och välj rätt ingång

För att underlätta för inflödet och minska köbildning vid entrén ber vi er dels att komma i god tid och dels att välja rätt ingång när ni kommer till Hägglunds Arena. Alla entréer har numera skärmar ovanför dörrarna där det tydligt står vilka besökare som ska vart.

Visitering

I samband med matchen kommer visitering att ske vid insläppet, vilket är ytterligare ett skäl till att följa det som nämns här ovan.

Så hanterar du din biljett

Vi har bytt biljettsystem till denna säsong och arbetar nu med Tickster. Här har vi i en video samlat nyttig information för dig som har eller ska köpa biljett till något av våra evenemang. Frågor och funderingar hänvisar vi till [email protected]

Kontantfritt

Från och med nu är det helt och hållet kontantfritt i samband med våra matcharrangemang. Det innebär att även parkeringen och 50/50-lotteriet är kontantfria. Betalning sker via Swish.

Oktoberfest i arenan

Vi har dukat upp med ett Oktoberfest-tema i Hägglunds Arena och det blir både förfest och efterfest med Riff Raff Ruff i entréhallen. Arenan öppnar redan klockan 17.30, tre timmar innan nedsläpp i matchen MoDo–AIK.

Premiärmarschen 2022

Våra supporterföreningar Lumberjacks och MODOTIFO Support arrangerar en historisk premiärmarsch inför matchen. Det kommer att bli en mäktig uppvisning i supporterskap – gå du också om du har möjlighet!

Info från LJ/MTS:

"Vi marscherar från en historisk plats till en annan när Lumberjacks och MTS bjuder in till Premiärmarschen 2022. Med start vid Kempehallen vandrar vi tillsammans till Hägglunds Arena och vi gör det klädda i rött där vi har med oss halsdukar och flaggor. Alla är välkomna att delta – gammal som ung, sittplats som ståplats.

Väl mött på fredag klockan 18.00 vid Kempehallen där vi samlas kort innan avfärd till Hägglunds Arena dit vi anländer i god tid innan premiärmatchen."

Försäljning av försäsongströjor

De tröjor som herrlaget bar på försäsongen kommer att finnas till försäljning i arenans shop på entréplan från klockan 17.30. Tröjorna säljs endast på plats i arenan och inte online, så passa på och lägg vantarna på något av alla unika exemplar. Samtliga tröjor är signerade och priset per tröja är 1000 kronor. Först till kvarn.

Hockey hela helgen

Damlaget fick med sig fyra poäng från den gångna premiärhelgen och har nu för avsikt att visa var skåpet ska stå på hemmaplan. På lördagen väntar en uppgörelse med Brynäs (nedsläpp 13.00) och på söndagen kommer Leksand på besök (nedsläpp 16.00).

Alla biljetter, både säsongskort och lösbiljetter, till fredagens match är även giltiga under lördagen och söndagen – du visar helt enkelt upp din biljett vid entrén och väljer sedan fritt var du vill sitta i arenan.

Vill du köpa biljetter till någon av helgens matcher kan du förköpa dem redan nu via denna länk.