Info om biljettsläpp till semifinal 5
Publicerad: 2022-04-12
SLUTSPEL 2022
Vi vet nu med säkerhet att det blir en femte semifinal på hemmaplan i Hägglunds Arena. Matchen spelas nu på söndag, vilket också är påskdagen. Här följer information om hur biljettsläppet går till.

Efter de två inledande matcherna i semifinalserien är ställningen 1–1 och nu väntar två matcher i Umeå innan det återigen är slutspelshockey i Hägglunds Arena på söndag.

Resterande schema ser ut som följer:

Onsdag 13 april kl. 19.00: Björklöven–MoDo

Fredag 15 april kl. 18.30: Björklöven–MoDo

Söndag 17 april kl. 18.30: MoDo–Björklöven

(ev.) Tisdag 19 april kl. 19.00: Björklöven–MoDo

(ev). Torsdag 21 april kl. 19.00: MoDo–Björklöven

BILJETTINFORMATION

De två första semifinalerna i Örnsköldsvik har totalt haft över 13 000 åskådare och en inramning som heter duga. Det är inte för inte som läktaren i Hägglunds Arena kallas "det röda havet" och nu hoppas och tror vi på en fullsatt arena igen när lagen gör upp söndag.

Nedan följer hålltider för släppet av biljetter till semifinal 5.

TISDAG 12 APRIL KLOCKAN 12.00

Vid denna tidpunkt så inleds förtur till bokningen för personer som har säsongskort. Ditt säsongskort gäller givetvis precis som vanligt, men här får du också möjlighet att köpa extrabiljetter utöver ditt säsongskort. Du köper biljetter via den länk som du får mejlad till dig, eller i receptionen i Hägglunds Arena.

ONSDAG 13 APRIL KLOCKAN 12.00

Från och med den här tidpunkten utökas förturen med följande kategorier: medlemmar i MoDo Hockey (som tecknat medlemskap senast 4 april), medlemmar i supporterklubben Lumberjacks, samt alla som köpt biljett till någon av hemmamatcherna i kvartsfinalserien mot Kristianstad. Precis som för säsongskortsinnehavarna kommer alla att få ett mejl med mer information och en länk till biljettbokningen.

FREDAG 15 APRIL

Här öppnar vi upp biljettförsäljningen till allmänheten, förutsatt att det finns några biljetter kvar. Vi har ännu inte satt någon exakt tidpunkt för det allmänna biljettsläppet utan återkommer med information om det i våra kanaler.

Adressen till vår biljettsida är i vanlig ordning modo.ebiljett.nu.

Observera! I och med att det är påskvecka finns det ej någon möjlighet att köpa biljetter på plats i Hägglunds Arena vid det allmänna släppet på fredag. Biljettluckan öppnar igen klockan 16.30 på söndag, två timmar innan nedsläpp.

Bokning av rullstolsplats sker via [email protected].

Frågor och funderingar? Mejla till [email protected].

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist