Mina Waxin fortsätter i MODO Hockey

19 maj 2020 11:09
Dam

MODO Hockey kan idag meddela att backen Mina Waxin kontrakterats och är klar för en fortsättning i klubben. ”Det känns väldigt roligt att behålla en spelare som gått hela vägen genom hockeygymnasiet och utvecklats från stor talang till en bra hockeyspelare som kommer fortsätta att ta steg”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.


Mina Waxin, 19, kom till MODO Hockey säsongen 2017/2018 och svarade under sin första säsong för fyra assist med +12 i plus/minus statistiken. Säsongen 2018/2019 spelade Waxin samtliga matcher för representationslaget med +22 och 16 poäng (5+11) som facit och representerade även Sveriges U18-landslag såväl som Damkronorna i VM. Det står nu klart att Waxin fortsätter i MODO Hockey.

– Mina Waxin har en bra blick för spelet och är en bra skridskoåkare där jag har känslan att den kommande säsongen innebär hennes stora genombrott som spelare. Det finns många klubbar som är intresserade av våra spelare och att Mina Waxin fortsätter i MODO betyder mycket då vi jobbar hårt, inte bara för att utveckla och utbilda spelare, utan även för att se dem ta nästa steg hos oss, kommenterar sportchef Björn Edlund.

Kontraktet med Mina Waxin gäller för de två kommande säsongerna.

Fler klipp i MODO Channel

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021