Marion Allemoz stannar i MODO Hockey

12 juni 2021 14:00
NYHET

Hon har gjort 74 poäng i MODO-dressen sedan hon anslöt för tre år sedan.

Nu är det klart att det blir ett fjärde år i klubben för forwarden Marion Allemoz, 31.


Efter nästan sju år i Kanada, där hon spelade med University of Montréal och Montréal Canadiennes, valde Marion Allemoz att ´flytta till Sverige, SDHL och MODO Hockey inför säsongen 2018/2019.

Med mängder av rutin i bagaget – inte minst som lagkapten för det franska landslaget sedan 2010 – kom Allemoz att spela en stor roll i MODO redan från start.

Nu är hon klar för en fortsättning i klubben. Ett nytt årskontrakt är signerat för säsongen 2021/2022.

– Jag är väldigt glad över att stanna i MODO. Jag gillar omgivningen i Örnsköldsvik och atmosfären som vi har i laget. Vi har en bra grupp, säger Marion Allemoz.

De två senaste säsongerna har Allemoz haft rollen som assisterande lagkapten.

– Nu startar jag min fjärde säsong och det känns bra att få fortsätta vara en del av projektet och se hur laget utvecklas. Jag vill fortsätta hjälpa laget på isen och med min erfarenhet, så att vi kan fortsätta ta steg i rätt riktning.

MODO:s huvudtränare Björn Edlund kan inte nog understryka hur glad han är över att Allemoz bestämt sig för att stanna i klubben.

– Marion är en viktig del av vår stomme, både på och vid sidan av isen. Hon föregår alltid med gott exempel och är professionell i allt hon gör. Det känns väldigt bra att vi får dra nytta av alla hennes goda egenskaper i ytterligare en säsong, säger Edlund.

Kontraktsöversikt för representationslagen 2021/2022.