Isak Edman lämnar MODO Hockey

8 oktober 2018 11:05
Herr

MODO Hockey kan idag meddela att avtalet med omedelbar verkan bryts med målvakten Isak Edman på grund av personliga skäl. ”Personen Isak Edman och hur han mår är det viktiga här och då kommer ishockeyn sekundärt”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Micke Sundlöv.


Målvakten Isak Edman, 23, skrev inför den här säsongen på ett tvåårsavtal och återvände till MODO Hockey. Det avtalet bryts idag av personliga skäl och Edman lämnar föreningen.

– Det viktiga här är att Isak ska må bättre. Sett till vår situation på målvaktssidan kommer vi på kort sikt att den här veckan låna Oliver Dackell från Örnsköldsvik Hockey, kommenterar Sundlöv och lyfter samarbetet med Örnsköldsvik Hockey.

– Vi är otroligt glada och tacksamma över samarbetet och att det i staden finns ett lag i HockeyEttan som har spelare av hög klass i sin organisation. Dackell har varit här och visat upp sig sedan tidigare och samarbetet mellan föreningarna är väldigt viktigt för oss där vi åt båda håll kan hjälpas åt och få nytta av varandra.

Oliver Dackell finns med på MODO Hockeys träning från och med idag måndag.