MODO Dams hemmapremiär i Fjällräven Center 17 september
Publicerad: 2016-08-01

Efter gott samarbete med Djurgårdens IF står det nu klart att MODO Hockey Dam lördagen den 17 september premiärspelar på hemmaplan i Fjällräven Center. Klockan 11:00 släpps pucken och det blir startskottet för en heldag med ishockey när inte mindre än tre hemmapremiärer äger rum under samma dag.

MODO Hockey Dam inleder säsongen 2016/2017 genom spel på bortaplan mot SDE och Leksands IF innan det är dags för dubbelmöte mot Djurgårdens IF på hemmaplan. Matchen lördagen den 17 september startar klockan 11:00 och nu står det klart att spelplatsen blir Fjällräven Center där en riktig heldag med ishockey väntar. Matchen i Riksserien blir startskottet innan MODO Hockeys möte med IK Pantern 16:00 följs av match i HockeyEttan där Örnsköldsviks Hockey tar emot Östersunds IK 19:30.

– Målsättningen var att spela så många hemmapremiärer som möjligt under samma dag och vi är därför väldigt glada att samarbetet med Djurgården gjort det möjligt att tidigarelägga matchstart på lördag den 17 september. Vi har redan haft ett stort intresse för hela dagen med ishockey och hoppas på bra uppslutning från 11:00 då vi bjuds på en förväntad toppmatch i Riksserien, säger MODO Hockeys press- och marknadschef Frank Eriksson.

En biljett - två matcher på eftermiddag och kväll

Hockeystad är konceptnamnet på det samlade utvecklingsarbetet för hockeyn i Örnsköldsviks som Örnsköldsvik Hockey Förening (ÖHF) är initiativtagare till. Hockeystadsarbetet är omfattande och bedrivs i huvudsak ideellt där målet är att alla kommunens ishockeyföreningar ska kunna samlas kring den neutrala grundtanke som präglar konceptet och gemensamt driva alla frågor som påverkar sporten framåt. MODO Hockey är del av Hockeystad och som ett led i att stärka samarbetet kommer det med start 1 augusti att säljas gemensamma biljetter till de två matcher som spelas på eftermiddagen och kvällen lördagen den 17 september. 

Biljetterna som säljs av Hockeystad fördelar intäkterna mellan MODO Hockey, Hockeystad och den säljande hockeyföreningen där alla premiärbiljetter gäller som inträde till matchen MODO Hockey - IK Pantern i HockeyAllsvenskan samt mötet mellan Örnsköldsvik Hockey och Östersunds IK 19:30.

Biljettsläpp till MODO Hockeys matcher i HockeyAllsvenskan 2016/2017 sker 1 september, biljetter till matcherna i Riksserien köps i dörren på Fjällräven Center om du inte tecknar ett säsongskort för samtliga matcher. Kontakta biljettavdelningen på 0660-21 66 10 eller [email protected] för mer information.

 

MODO Hockey MODO Hockey