Information till dig med säsongskort

31 oktober 2020 10:00
Nyhet

Under de hemmamatcherna MODO Hockey spelat i HockeyAllsvenskan under oktober månad har vi enbart haft möjlighet att lotta ut 50 platser under rådande restriktioner. Publiktaket höjs nu till 300 personer och därför följer här information om kommande matcher.


Vi inledde säsongen genom att lotta ut biljetterna till samtliga säsongskortsinnehavare, men har till de senaste matcherna ändrat rutinen där utlottning skett bland de som på förhand anmält sig för att vilja gå på nästkommande match.

Från och med hemmamatchen den 4 november har regeringen beslutat att ändra besökstaket för sittande publik till att 300 då får närvara vid offentliga tillställningar. Dock lever vi nu i en värld då detta antal kan förändras över en natt och vi vill därför förtydliga att nya besked och nya beslut kan komma med kort varsel.

MODO Hockey kommer att fortsätta med rutinen att alla med säsongskort får anmäla sitt intresse att vara med i utlottning av biljetter till kommande hemmamatch. Detta gäller ej hemmamatcherna mot Timrå och Björklöven där vi kommer fördela ut biljetterna för att samtliga säsongskortsinnehavare ska ges möjlighet att se minst en derbymatch under grundserien. Vi återkommer när den fördelningen är klar.

Innehar du ett årskort är det en plats till matchen som lottas ut från och med när 300 i publiken tillåts. Innehar du två årskort är det två platser till matchen som gäller på din lott, och så vidare. Vi kan tyvärr inte tillgodose att man får gå specifikt med sin kompis. Inga barn på samma stol gäller heller under den här perioden och samtliga i publiken måste sitta på anvisad plats i arenan.

Intresseanmälan till kommande match 4 november

Vi startar med att anmälan för intresse till matchen mot Södertälje 4 november nu öppnar. Under hela perioden är det viktigt att ni läser av er e-post kontinuerligt och att ni noggrant läser vilka förutsättningar som gäller. För att anmäla ditt intresse till att gå på matchen onsdag 4 november anmäler du dig genom den länk vi skickat ut till dig via e-post. Senast måndag 2 november klockan 12.00 måste din anmälan ha kommit in. Glöm inte att kolla din skräppost om mailet inte syns i inkorgen, hittar du inte ditt mail är du välkommen att kontakta [email protected] så hjälper vi dig.

När lottningen är genomförd meddelas du via mail tisdag 3 november klockan 10.00 om du har vunnit. Därför är det av största vikt att ni är noga med att kolla av er mail kontinuerligt.

Gällande halsduken som ingick i säsongskortserbjudandet har den delats ut eller kommer att delas ut i samband med hemmamatcherna i oktober. Från och med 2 november kan du med säsongskort hämta ut din halsduk hos Sport 77 (Sportringen) på Vikingagatan 42 i Örnsköldsvik. Öppettider är Mån-Fre 10.00-18.00 Lördag 10.00-14.00. Där säger du ditt namn och blir avprickad mot en lista. Inga halsdukar kommer med andra ord att delas ut i samband med matcher i november och framåt. Observera även att inga plastkort eller säsongskort kommer att skickas ut. Samtliga biljetter kommer att vara per match som du får på din telefon/mailadress och du kommer ej kunna sitta på dina ordinarie säsongskortsplatser.

Återigen ett stort tack för ert engagemang för MODO Hockey - Vi kan inte nog tacka er för stödet!

Vid frågor mejla till [email protected]