Victor Öhman återvänder till MODO Hockey

30 mars 2017 11:13

MODO Hockey har under torsdagen kontrakterat Victor Öhman för de två kommande säsongerna. Victor Öhman återvänder därmed tillbaka till moderklubben efter två säsonger i IK Oskarshamn och Västerviks IK. Den senaste säsongen stod Victor Öhman för åtta mål och sju assist för Västervik i HockeyAllsvenskan.


MODO Hockey kan idag meddela att Victor Öhman återvänder till klubben. 21-årige Öhman spelade till och med säsongen 14/15 juniorhockey med MODO Hockey, där han under säsongen blev utlånad till IK Oskarshamn.

IK Oskarshamn blev även hans klubb under säsongen 15/16 innan han inför den senaste säsongen spelade för Västervik där han svarade för åtta mål och sju assist på 50 matcher i grundserien.

– Jag trivdes jättebra i Västervik men när det kom till kritan så var det ett ganska enkelt beslut. Jag har spelat mesta delen av mitt liv i MODO Hockey och jag har ett stort hjärta för klubben. Det har alltid varit ett mål att komma hem och jag kände att det var ett bra tillfälle att komma hem, kommenterar Victor Öhman och avslutar:

– Jag känner att jag utvecklats under de senaste två åren både som spelare och person och jag hoppas att jag kan bidra med mycket till nästa säsong.

Victor Öhman är tredje generationen Öhman att spela för MODO Hockeys herrlag. Både pappa Jens och farfar Tore har tidigare representerat MODO Hockey. Att Victor Öhman är en egen produkt som nu kommer tillbaka till moderklubben är något som Fredrik Andersson lyfter fram:

– Det känns jätteroligt att Victor Öhman är tillbaka i MODO Hockey då han är en produkt som gått sin utbildning här. Han har haft en bra utveckling i Västervik där vi ser en potentiell tvåvägscenter som på sikt kan bli en av de bärande spelarna i det framtida MODO Hockey.

Kontraktet med Victor Öhman är skrivet på två säsonger och gäller till och med säsongen 18/19.