Vändning och seger mot KIK
Publicerad: 2023-03-01
MATCHRAPPORT
Serieledningen är åter i MoDo-ägo efter onsdagens insats i HockeyAllsvenskan. Kristianstad besegrades med 4-2 på bortaplan efter en vändning under matchens andra halva.

MoDo var inte riktigt med från start i Kristianstads Ishall och hemmalaget kontrade in både 1-0 och 2-0 i första perioden. Riley Woods reducerade glädjande nog innan perioden var över, men det var ett underläge som väntade inför andra… och sedan inför tredje efter en mållös mittronden.

Men när saker och ting skulle avgöras klev MoDo fram och visade var skåpet skulle stå. Pontus Näsén kvitterade och inte långt senare stänkte Nick Halloran in ledningspucken, 2-3, ett mål som kom att skilja lagen åt i slutänden.

Mikkel Aagaard, som fortsätter att peta in puckar, satte 4-2 till MoDo innan allting var över och tre poäng in på kontot var ett faktum i slutet av kvällen .

MATCHFAKTA

Kristianstad – Modo Hockey 2–3 (2-1, 0–0, 0–3)

Första perioden: 2–1 (14:51) Riley Woods (Mikkel Aagaard).

Tredje perioden: 2–2 (41:16) Pontus Näsén (David Bernhardt, Theodor Niederbach), 2–3 (44:48) Nick Halloran (David Bernhardt, Theodor Niederbach), 2–4 (58:29) Mikkel Aagaard (Adam Pettersson, Riley Woods).

Skott: 32-35.

NÄSTA MATCH

Veckans roadtrip fortsätter med en match i Tingsryd på fredagskvällen. Nedsläpp sker klockan 19.00.

NÄSTA HEMMAMATCH

Välkomna till Hägglunds Arena till veckan då Södertälje och BIK Karlskoga väntar i grundseriens sista två matcher. Säkra din plats redan nu på vår biljettsida!