Välkomna till Fjällräven Center för att fira SM-guld

8 april 2019 16:10
Guld till J20
Junior

MODO Hockey J20 tog SM-guld i helgen i Nyköping och vi vill därför bjuda in dig till firande på onsdag kväll klockan 18:00 i Fjällräven Center! Det är fri entré som gäller när vi presenterar guldlaget och gör intervjuer med ledarna i laget. Varmt välkomna!


MODO Hockey blev svenska mästare på söndag i J20-slutspelet efter att ha besegrat Linköping HC med 4-2 i säsongens sista match. I och med det tog föreningen sitt åttonde SM-guld på J20-nivå och MODO Hockey är nu ensam tvåa i den tabellen efter Frölunda som har tio SM-guld.

Kom och fira SM-guldet tillsammans med oss

Återväxten fortsätter att gro och vi vill bjuda in till firande av våra fantastiska juniorer på onsdag den 10/4 i Fjällräven Center. Från scenen i entréhallen startar klockan 18:00 ett program där vi intervjuar och presenterar guldhjältarna. MODO Hockey bjuder även på kaffe och kaka till alla som är ute i tid från 17:30.

Det är givetvis fri entré där vi hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt att fira SM-guldet tillsammans med oss. Hjärtligt välkomna till Fjällräven Center!