Björn Edlund inför helgens hemmamatcher

4 januari 2019 20:40
Dam

I helgen väntar de första hemmamatcherna 2019 när MODO Hockeys damer tar emot både SDE och Djurgården hemma i Fjällräven Center. "Vi vill fortsätta på den inslagna vägen med hårt jobb och inte tumma på det defensiva", säger Björn Edlund inför helgens matcher.


MODO Hockeys representationslag är på olika håll i helgen. Herrarna har åkt på en roadtrip, men på hemmaplan tar damerna emot både SDE och Djurgården. Under lördagen spelas första mötet då SDE kommer på besök med nedsläpp 12:00 och på söndag tar man emot Djurgården.

- Det ska bli två viktiga och roliga matcher. Vi har fått prova nya formationer, lånat spelare utifrån, anpassat vårt spel utefter de verktyg vi besitter och ändå har vi tagit poäng mot bra motstånd, säger Björn Edlund och fortsätter:

– Det finns en härlig energi i gruppen där vi verkligen fokuserar på det vi kan påverka. Precis som vi pratat om att vi ska göra tidigare.

Den senaste tiden har MODO Hockey varit skadeförföljda, men lagom till helgens matcher får man tillbaka två, mycket viktiga spelare.

– Två spelare gör comeback i helgen. Marion Allemoz gör comeback, efter sin skada. Sedan har vi Laura Lerchova som spelar igen efter en tids sjukdom, säger Edlund.

Värt att notera är att Lore Baudrit, som stod för 2+2 på två matcher förra veckan, fortfarande är kvar i MODO Hockey på lån.

Matchinfo

MODO – SDE, Fjällräven Center, lördag 5/1 med nedsläpp 12:00.

MODO – Djurgården, Fjällräven Center, söndag 6/1 med nedsläpp 14:30.