Inför fredagens hyllningsmatch – kom i tid!
Publicerad: 2023-02-23
INFORMATION
Vi har en härlig fredagskväll framför oss. Niklas Sundströms förtjänstfana ska hissas till taket i Hägglunds Arena och sedan väntar ett hett toppmöte mellan MoDo Hockey och Djurgården.

En sak vill vi vara särskilt tydliga med inför fredagens evenemang: Kom i tid! Vi väntar mycket folk på läktarplats och ceremonin för Niklas Sundström kommer att starta redan klockan 20.15, alltså 15 minuter innan ordinarie matchtid egentligen. Så sitt inte hemma och vänta utan kom till Hägglunds Arena!

Sitt heller inte och vänta på att säkra plats till kvällen då biljetterna gått åt i god takt. Ett dygn innan nedsläpp är det få sittplatsbiljetter kvar och i restaurang och på logeplan är det redan helt fullt.

STÅPLATSERBJUDANDE

På ståplatsläktaren har vi ett särskilt erbjudande under de sista 24 timmarna. Det finns ett limiterat antal biljetter som bara kostar 24 kronor styck och detta gäller både på sektion Ståplats och i Kurva Carlabel.

Säkra din plats på vår biljettsida här!

MAT OCH DRYCK

Om du är på plats i arenan och känner dig lite hungrig finns det möjlighet till drop-in-mat i Restaurang Victory, i Guldbaren (på entréplan) och i Time Out (våning 4). Noterbart är att Ulvö Hotell har takeover i våra restauranger denna kväll!

Sportbarerna håller öppet från klockan 17.30.

FÖR- OCH EFTERFEST

Arenan öppnar redan klockan 17.30 och det finns gott om möjligheter till uppladdning på plats. Vi har förfest med Don Cascos Orkester i Time Out på våning 4 och de kommer även att spela där i periodpauserna och en stund efter slutsignalen.

Apropå slutsignalen så är det även efterfest i entréhallen där Guldbaren håller öppet och DJ Landfors håller ställningarna med musiken.

Både Gulbaren och Aspen har öppet ända till klockan 02.00.

LIMITERAD SUSSE-MERCHANDISE

Dagen till ära har vi tagit fram två unika t-shirts, givetvis med en viss Niklas Sundström som motiv, och dessa kommer att finnas i en begränsad upplaga till försäljning i vår shop i entréhallen. Utöver detta har Niklas även signerat ett antal posters som finns till försäljning. Först till kvarn gäller!

T-shirts kostar 224 kronor styck och posters 124 kronor.

INFORMATION FÖR RESTAURANG OCH BARER

Restaurang Victory

Biljetter krävs för att komma in. Detta gäller alla utom säsongsborden, som går in via huvudentrén.

Dryck och snacks beställs via QR-koder som finns på respektive bord.

Se gärna till att en person lägger beställningen för hela sällskapet.

Ingen dryck får tas med ut från Restaurang Victory.

Sportbarer

18-årsgräns gäller i samtliga sportbarer.

All dryck måste förtäras i sportbarerna. Ingen dryck får tas med ut, detta gäller även alkoholfritt.

Inget glas på läktaren och inga burkar tillåts i arenan.

VÄLKOMMEN!

Kom och upplev hockey där den är som bäst – på plats! Och framför allt, kom och ge Niklas Sundström den hyllning han förtjänar. Det blir en historisk kväll i Hägglunds Arena som du inte vill missa. Varmt välkommen!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist