150 tusen kronor i MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling

27 november 2015 12:05

MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling landande säsongen 2015/2016 på 150 tusen kronor. Försäljning av matchbiljetter, matchanvända tröjor, auktioner på specialdesignade klubbor, sprungna kilometer i MODO Sports Academy och inte minst alla gåvor från både fans och fantastiska samarbetspartners gjorde det hela möjligt. Ett varmt tack till alla er som på något sätt bidrog till den rosa hockeyfesten!


MODO Hockey fortsatte att stödja Rosa Bandet och spelade i rosa matchställ i kampanjfinalen den 27 oktober mot Frölunda HC i Fjällräven Center. På vägen mot kampanjfinalen samlade vi tillsammans med fans och samarbetspartners in så mycket pengar som möjligt för att finansiera forskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer, samt bedriva påverkansarbete.

Matchen den 27 oktober och försäljningen av matchtröjorna som spelarna använde blev en succé tillsammans med mängder av övriga aktiviteter runt matchen med kilometerkampen i MODO Sports Academy och de rosa 50/50-lotterna. Tyvärr blev inte Fjällräven Center fullsatt då det hade genererat en större summa pengar då del av biljettpriset tillföll insamlingen.

MODO Dam samlade in pengar, MODO Hockeys fans hade en insamling till Byron Ritchie där en stor summa skänktes och Intersport skänkte tillsammans med MODO Hockey hela överskottet från souverniförsäljning av det rosa sortimentet.

När allt nu är summerat kan vi konstatera att 150 tusen kronor skänks i MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling där vi vill rikta ett varmt tack till alla privatpersoner och samarbetspartners som på något sätt bidrog till insamlingen!

Läs även: Byro Ritchie: "Vi har fantastiska fans".