Lore Baudrit skriver nytt kontrakt

10 juni 2021 09:30
Lore Baudrit kommer att representera MODO Hockey även nästa säsong.
NYHET

Det blir en fortsättning i MODO Hockey för Lore Baudrit.

Den franska forwarden har skrivit på ett nytt ettårsavtal med klubben.


Lore Baudrit, som fyller 30 år i höst, kom till Sverige säsongen 2018/2019 och fullkomligen vräkte in poäng för Björklöven i norra damettan. Det blev 50 poäng (!) på 15 matcher i Umeåklubben den säsongen och hon hann även med att noteras för tio poäng på tio matcher under en utlåning till MODO Hockey.

Säsongen därpå skrev hon på ett kontrakt med MODO från start och de senaste två säsongerna har forwarden varit en del av SDHL-lagets trupp.

Nu är det klart att hon stannar.

– Att spela för MODO ytterligare en säsong var ett självklart val för mig. Jag uppskattar organisationen och strukturen som finns för damlaget. Jag gillar känslan i laget och jag har skaffat mig nära vänner i MODO. För mig är det viktigt att känna mig komfortabel i en grupp, säger Lore Baudrit.

Totalt har det blivit 37 poäng från Lore Baudrits klubba under de lite drygt två säsongerna i MODO:s dress.

– Vi har fått behålla i stort sett samma stomme av spelare och vi har lagt till bra förstärkningar under resan. Det bygger lagets kultur och skapar kemi. Det känns positivt inför nästa säsong och jag räknar med bättre resultat då, säger Baudrit.

MODO:s huvudtränare Björn Edlund är belåten med att kunna knyta till sig den franska forwarden för ytterligare en säsong.

– Lore har varit en del av vårt lag under en längre period nu och vi vet vad hon går för. Samtidigt vet hon vad som gäller i MODO Hockey och vad vi vill ha ut av henne. Det känns bra att hon nu stannar och med den erfarenhet av SDHL-spel som hon tillskansat sig så tror vi också att hon kommer att ta ytterligare kliv nästa säsong.

Kontraktet är skrivet över kommande säsong.

Kontraktsöversikt för representationslagen 2021/2022.