MODO Hockey förlänger med Emil Alba

4 februari 2017 12:25

MODO Hockey möter på lördag kväll IK Oskarshamn och inför matchen kan klubben meddela en kontraktsförlängning med forwarden Emil Alba. ”Det är väldigt roligt att han vill stanna i MODO Hockey där han tagit stora kliv i utvecklingen under säsongen”, säger MODO Hockeys Andreas Johansson.


Emil Alba, 19, gör sin fjärde säsong i MODO Hockey där han spelat två säsonger i J18 och är inne på sin andra säsong i J20-laget. I HockeyAllsvenskan har det blivit 27 matcher under den här säsongen där han svarat för 7 poäng genom fem mål och två assist. MODO Hockey och Emil Alba har nu kommit överens om en kontraktsförlängning.

– Emil Alba har jobbat hårt och målmedvetet för att ta en plats i laget den här säsongen där han visat upp en väldigt bra inställning. Han är en glad och nyfiken kille som hela tiden vill utvecklas och vet vad som krävs för att utvecklas, säger Andreas Johansson och avslutar:

– Alba är en mogen spelare med stor potential inför framtiden och vi är glada att han väljer att fortsätta sin karriär i MODO Hockey.

Kontraktet mellan MODO Hockey och Emil Alba gäller till och med säsongen 2017/2018.