Lumberjacks och MoDo gör insamling till BUP – auktion av tavlor

20 juni 2022 16:45
INSAMLING

Supporterföreningen Lumberjacks och MoDo Hockey genomför under juni månad en insamling till förmån för BUP, barn- och ungdomspsykiatrin, i Örnsköldsvik. Nu auktionerar vi ut två tavlor till förmån för insamlingen!


Nu har den lokala konstnären Elin Blomqvist (@elinskonstverk på Instagram), som ofta målar med utgång från ämnet psykisk ohälsam, skänkt två tavlor som vi ska auktionera ut.

Du hittar auktionerna här på vår sida på Tradera.

Lumberjacks tog initiativ till en insamling till barnavdelningen vid Örnsköldsviks sjukhus i julas, en insamling som inbringade drygt 130 000 kronor, och nu är det alltså BUP som är i fokus. Alla intäkter från denna insamling går oavkortat till BUP och deras verksamhet.

"Psykisk ohälsa ökar bland unga och då många av våra medlemmar befinner sig i detta åldersskikt tycker vi att detta är viktigt att stödja", säger Lumberjacks angående engagemanget för just BUP.

För varje nytt medlemskap under juni månad skänker också Lumberjacks hälften av avgiften till insamlingen. Är du inte redan medlem är det alltså hög tid att bli det nu, och du blir det på denna länk!

Även välgörenhetsorganisationen Hoppets Stjärna är en del av engagemanget och har lovat ett ansenligt bidrag innan insamlingens slut.

Vill du vara med och bidra? Du kan skänka pengar:

  • Via Swish, där numret till insamlingen är 123 567 25 55.

  • Via bankgiro 381-9356. Märk betaljningen "Gåva BUP".