Säsongskortet Återväxten spirar och gror - 450 har redan bestämt sig

21 april 2016 16:00

På mindre än två veckor sedan säsongskortserbjudandet Återväxten släpptes har nu 450 säsongskortsinnehavare visat att de stöttar MODO Hockey i såväl med- som motgång. Försäljningen under de två första veckorna är en fördubbling i jämförelse med antalet sålda säsongskort under fjolårets första två veckor. "Det är helt fantastiskt och med tanke på att vi inte visste hur stort intresset skulle vara så nära inpå den senaste säsongen är alla överväldigade av stödet som visats", säger MODO Hockeys biljettansvarige Mia Isaksson.


Det har gått två veckor sedan MODO Hockey släppte säsongskortet Återväxten till försäljning. Direkt från start märktes ett stort intresse, inte minst från stamkunder som köade vid Fjällräven Centers biljettavdelning direkt efter helgen.

– Vi blev lite tagna på sängen att det var sådant rejält sug redan den första dagen då vi dessutom fick mail och meddelanden på telefon redan under helgen när korten släpptes på fredag eftermiddag, säger MODO Hockeys biljettansvarige Mia Isaksson och fortsätter:

– Det är både tidigare säsongskortskunder som nytecknat kort, men även helt nya kunder har köpt kort och flera som haft "paus" som säsongskortskunder har nu bestämt sig för att komma tillbaka till arenan för en stol under hela den kommande säsongen. En vanlig kommentar vi fått är att många "vill bidra" vilket naturligtvis är helt fantastiskt.

"Många vill komma och provsitta nya platser"

Säsongskortsförsäljningen i Fjällräven Center blir något annorlunda i jämförelse med tidigare säsonger då endast sektioner på plan två, ståplats samt utvalda sektioner på plan fyra finns till försäljning. Säsongskortsförsäljningen koncentreras till plan två för att skapa en tätare stämning kring matcherna, men även som en besparingsåtgärd.

– Vi fortsätter att ringa runt till de som sitter på platser på plan fyra och tyvärr måste flytta. Det är ett stort men inspirerande arbete som pågår där många vill komma hit och provsitta nya stolar, vilket vi givetvis välkomnar, kommenterar Isaksson och fortsätter att berätta att det är med något blandade reaktioner beslutet tas emot att säsongskort inte säljs på arenans samtliga platser:

– De allra flesta har visat en god förståelse till varför beslutet har fattats, men kan ändå vara besvikna över att precis deras stol inte finns till försäljning den kommande säsongen. Vi beklagar naturligtvis att det drabbat vissa fantastiskt trogna supportrar, men har samtidigt sagt att de är välkomna att antingen byta platser eller återkomma den första juni då vi släpper upp samtliga reservationer på de som valt att inte förlänga sina säsongskort på sektioner som finns tillgängliga.

Trädet på plats i Fjällräven Centers entréhall

Alla som tecknar ett säsongskort Återväxten och visar sitt stöd till MODO Hockey i med- och motgång får även sitt namn på ett träd med ”Återväxten” i Fjällräven Centers entréhall samt på modohockey.se. Trädet är nu på plats och de första säsongskortsinnehavarna kommer inom kort att få sina namn uppsatta på båda platserna.

Teckna säsongskortet Återväxten - från 338kr/månaden

Säsongskort Återväxten innebär att du har garanterad plats under samtliga MODO Hockeys matcher säsongen 2016/2017 inkluderat träningsmatcher, grundseriematcher i HockeyAllsvenskan inklusive fortsättningsspel. Tecknar du säsongskortet Återväxten erhåller du även ett matchkort laddat med fem extra matchbiljetter till valfria matcher, ditt namn på ett träd i Fjällräven Centers entréhall och på modohockey.se samt chans till vinst av fina priser som lottas ut bland alla som tecknar erbjudandet.

Läs mer om säsongskortet Återväxten