Nathalie Lidman förlänger med MODO Hockey

19 maj 2020 11:08
Dam

Backen Nathalie Lidman, 18, är klar för en fortsättning i MODO och gör sig redo för sin tredje säsong i klubben när ett nytt kontrakt nu är signerat. ”Vi bygger vidare på spelare vi vill ha kvar och som vi tror på inför framtiden och det känns väldigt bra att Nathalie väljer att stanna i MODO”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.


Nathalie Lidman kom till MODO från Luleå Hockey säsongen 2018/2019 där hon svarade för 7 poäng på 31 spelade matcher i SDHL genom tre mål och fyra assist innan ytterligare två passningspoäng kom i SM-slutspelet. Den senaste säsongen svarade Lidman för 3 poäng (1+2) på 34 spelade matcher och nu är backen klar för en fortsättning i MODO Hockey.

– Nathalie har en extrem potential och är en tekniskt skolad spelare som både är bra med pucken och har ett vasst skott. Hon har börjat att nosa på landslagstruppen där vi har ett gemensamt mål med att hon ska ta nästa steg i karriären. Jag ser inga hinder att hon kommer att etablera sig som en back i landslaget över tid och att hon stannar i MODO Hockey känns oerhört positivt, kommenterar Björn Edlund.

Kontraktet med Nathalie Lidman gäller för säsongen 2020/2021

Fler klipp i MODO Channel

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021