Nu kan du köpa säsongskort för 2022/2023!

16 maj 2022 12:00
SÄSONGSKORT

Många har frågat och nu är det dags – dags för oss att öppna försäljningen av säsongskort för kommande säsong!

Våra representationslag förbereder sig för fullt och vi ser väldigt mycket fram emot en ny säsong tillsammans med alla MoDoiter i Hägglunds Arena.


All information om försäljningen av säsongskort finner du på rodavitagrona.se.

Köper du ditt kort under kampanjperioden, som pågår fram till och med fredag den 3 juni, ingår alla slutspelsmatcher. Du får även andra fina förmåner och köper du redan under första veckan deltar du i utlottningen av matchanvända handskar från jubileumsmatcherna som spelades 3 och 9 mars.

I detta första skede kommer det enbart att vara möjligt att köpa säsongskort på sittplatsläktaren. Försäljningen av säsongskort på ståplatsläktaren inleds i augusti och anledningen till att ståplats öppnas upp vid ett senare skede är att vi arbetar med att ta fram ett nytt koncept för just den läktaren. Observerara att allting som ingår under kampanjperioden just nu kommer att ingå i en kampanjperiod för ståplats också.

Hade du säsongskort under 2021/2022? Håll då utkik i din mejlkorg efter information om förnyelse. Har du inte fått något mejl – hör av dig till [email protected], eller ring vår nya biljettleverantör Tickster på telefon 0771 – 47 70 70.

Nu blickar vi framåt mot en ny, härlig säsong där vi ska göra allt för att nå framgångar på isen. Tillsammans – och med hjälp av er.

Välkommen till Hägglunds Arena!