Biljettsläpp till matcherna mot BIK och AIK

25 januari 2022 18:00
INFORMATION

Herrlaget är på väg in i slutskedet av HockeyAllsvenskan och spännande matcher är att vänta i kampen om placeringarna i toppen.

Vid lunchtid på onsdag släpper vi biljetter till nästa veckas två hemmamatcher mot BIK Karlskoga och AIK.


Tack vare möjligheten till sektionering så kan vi tillgodose att alla som har köpt säsongskort har möjlighet att gå på MoDo Hockeys matcher i HockeyAllsvenskan, även med nuvarande restriktioner, och utöver det kan vi också sälja lösbiljetter till allmänheten.

Tågordningen vid biljettsläppen till matcherna är att alla med säsongskort har förtur en viss tid, sedan är det fritt fram för alla andra att boka platser.

Startskott i morgon

onsdag klockan 12.00 startar förturen för säsongskortsinnehavarna till nästa veckas två hemmamatcher mot BIK Karlskoga (onsdag) och AIK (fredag). Den förturen pågår sedan till fredag klockan 12.00, då vi släpper upp resterande biljetter till allmänheten.

Märk väl att du med säsongskort kan boka plats även efter att förturen gått ut, men för att vara på den säkra sidan är det givetvis bäst att göra det i tid.

Har du säsongskort? Då kommer du att få ett mejl med all information och länkar till bokningen i samband med onsdagens släpp klockan 12.00. Vill du helst komma till Hägglunds Arena och boka dina platser så är biljettluckan öppen kl. 12-17 på onsdagen, därefter hänvisar vi till receptionen som är öppen kl. 09-16 vardagar.

Saknar du säsongskort men vill se matchen? Surfa in på modo.ebiljett.nu så fort du bara kan efter klockan 12.00 på fredag och säkra din plats.

Bäst på hemmaplan

MoDo Hockey är i allra högsta grad med i kampen om seriesegern i HockeyAllsvenskan. Just hemmamatcherna har varit en god källa till poäng under säsongen, då laget vunnit 17 (!) av 19 matcher i Hägglunds Arena. Ert stöd på läktaren är sannerligen ovärderligt. Kom och stötta laget under slutspurten av serien och hjälp oss att bygga på högen med segrar!

Information

Har du frågor och funderingar om vad som gäller för dig som besökare i Hägglunds Arena under nuvarande restriktioner? På den här länken har vi samlat all viktig information.