Josefine Biseth Engmann till MODO Hockey

2 juni 2020 11:05
Dam

MODO Hockey kan idag meddela att forwarden Josefine Biseth Engmann är klar för spel i klubben den kommande säsongen. Engmann, 21, kommer senast från spel i Sparta Sarpsborg. ”Vi är glada över att Josefin vill komma till MODO då hon är en väldigt intressant spelare. Hon har bra storlek, besitter en bra klubbteknik och är en naturligt målskytt”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.


Under en Nyhetsuppdatering i MODO Channel presenterade MODO Hockey idag att Josefine Biseth Engmann, 21, är klar för spel i klubben. Biseth Engmann har erfarenhet från såväl spel för det Norska landslaget och spel i Norska U16 för killar.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för MODO Hockey och ser fram emot nya utmaningar tillsammans med laget. Jag är tacksam för den här möjligheten och ser fram emot att utvecklas både som spelare och som människa, kommenterar Biseth Engmann.

Under säsongen 2017/2018 studerade Biseth Engmann på University of Maine spelade i NCAA efter en fantastisk säsongen i Vålerenga där hon svarade för osannolika 73 poäng (45+28) på 16 spelade matcher.

– Josefine passar bra in i den profil vi arbetat efter att knyta till oss och vi hoppas kunna bidra till hennes utveckling lika mycket som hon kan bidra med sitt spel till oss, avslutar Björn Edlund.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021

Fler klipp i MODO Channel