Jellvert och Berglund i MODO Channel Premium

13 februari 2020 15:14
MODO Channel

Inför fredagens möte mot Västerås IK i Fjällräven Center har MODO Channel träffat både Kalle Jellvert och Victor Berglund för att höra deras tankar om den senaste matchen, nuläget i laget och kring den egna prestationen samt om fredagens match. Du ser intervjuerna i MODO Channel Premium.


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll finns även i MODO Channel med bland annat intervjuer inför alla matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Fler klipp inför MODO-Västerås i MODO Channel

Hockeyfredag väntar mot Västerås

Nu väntar säsongens fjärde och sista möte mot Västerås och det när laget från gurkstaden gästar Örnsköldsvik för nedsläpp 19:00 fredagen den 14 februari. Det är Hockeyfredag i Fjällräven Center som öppnar redan 16:00 för AW-priser på mat och dryck innan Efterfest sker med livemusik i entréhallen direkt efter slutsignalen.

Säsongens tre tidigare möten mellan MODO Hockey och Västerås har slutat med två segrar för MODO och en seger för Västerås. Det återstår nu endast sju matcher för MODO Hockey i HockeyAllsvenskan 2019/2020 där tre av dessa matcher spelas på hemmaplan.

Delta i Hockeyfredag - Biljetter på modo.ebiljett.nu