Patrik Karlkvist klar för två säsonger i MODO Hockey

15 april 2016 18:28

MODO Hockey och Patrik Karlkvist kan idag meddela att parterna tecknat kontrakt för de två kommande säsongerna. Karlkvist tillhörde MODO Hockeys organisation redan den föregående säsongen, men spelade hela året i Mora IK i HockeyAllsvenskan. ”Karlqvist hade rätt att bryta avtalet som var skrivet för SHL-spel, men valde glädjande att inte göra det då han vill vara med på resan MODO Hockey nu inlett”, kommenterar Per Svartvadet.


Patrik Karlkvist har Södertälje SK som moderklubb, har spelat i Västervik i Hockeyettan innan spel i Mora IK följde säsongen 2014/2015 med 24 poäng på 38 matcher i HockeyAllsvenskan. Den förra säsongen kontrakterade MODO Hockey Karlkvist medan forwarden spelade kvar i Mora under hela säsongen på lån och svarade för fina 34 poäng (16+18) på 49 spelade matcher i HockeyAllsvenskan.

– Vi tror att Karlkvist nu kommer att kunna tar nästa steg i utvecklingen genom bland annat hård träning i sommar, kommenterar Per Svartvadet och avslutar:

– I det lagbygge och den mix av spelare som vi håller på att sätta ihop kommer Karlkvist att ges möjlighet att vara en starkt bidragande orsak till framgång i MODO Hockey den kommande säsongen.

Kontraktet med Patrik Karlkvist gäller två säsonger till och med säsongen 2017/2018.