Ingen fortsättning i MODO för Kevin Törnblom

4 maj 2020 09:20
Dam

Kevin Törnblom, som varit huvudtränare för MODO Hockeys damjuniorer och assisterande tränare i representationslaget, kommer inte att fortsätta i MODO Hockey. ”Vi är väldigt nöjda med samarbetet och det Kevin uträttat under den förra säsongen. Han är utvecklat och drivit juniorverksamheten framåt och vi önskar honom all lycka till i den fortsatta karriären”, kommenterar sportchef Björn Edlund.


– Det är med blandade känslor jag valde att inte fortsätta diskussionerna med MODO inför kommande säsong då det är en fantastisk klubb som gett mig alla möjligheter till utveckling. Ibland är tajmingen inte rätt i privatlivet i förhållande till karriären men jag är oerhört tacksam till MODO och främst Björn Edlund som gav mig chansen och varit en fantastisk kollega under året, kommenterar Kevin Törnblom och avslutar:

– MODO drivs av otroligt engagerade och kompetenta människor från VD till tränare och alla som jobbar på kansliet. Alla MODOiter ska veta att klubben är i goda händer och på rätt väg framåt.