Andreas Eriksson förlänger med MODO Hockey

16 april 2021 12:02
Herr

Det står nu klart att målvaktstränaren Andreas Eriksson har förlängt sitt kontrakt med MODO Hockey för de två kommande säsongerna. ”Det känns riktigt bra att behålla Andreas i organisationen, han är en skicklig målvaktstränare som vi tror mycket på”, kommenterar Sportchefen Henrik Gradin.


I samband med fredagens livesändning så presenterade MODO Hockeys Sportchef Henrik Gradin att målvaktstränaren Andreas Eriksson är klar för de två kommande säsongerna. Andreas kom till MODO inför säsongen 2019/2020 och har jobbat framgångsrikt med utvecklingen av målvakterna i klubben. Han har också bidragit stort på den årliga målvaktscampen som normalt hålls under inledningen av försäsongen i Fjällräven Center.

-Det känns fantastiskt bra att fortsätta min tränarkarriär i MODO Hockey, jag trivs otroligt bra i klubben och i staden. Jag känner också en stor revanschlust efter året som har varit och jag vet att med de förutsättningarna vi har så ska vi kunna vara med och tävla i slutspel varje år. Det känns också väldigt inspirerande att få jobba med Mattias Karlin i tränarstaben och med Henrik Gradin som sportchef, kommenterar Andreas Eriksson.

Kontraktet med Andreas är skrivet över de två kommande säsongerna.