Förlängt kontrakt för lagkapten Wahlberg!
Publicerad: 2022-09-21
HERR
MoDo Hockey har idag glädjen att meddela att klubben förlängt kontraktet med lagkaptenen Emil Wahlberg, 33. Det nya avtalet sträcker sig fram till våren 2025. Det är en dröm för mig att spela för klubben", säger backen.

Emil Wahlberg hade ett avtal som sträckte sig över denna säsong, 2022/2023, men nu är det alltså förlängt med ytterligare två år.

– Jag är jätteglad för att jag fick stanna. Det var vad både jag och familjen ville och det är det enda som jag har strävat efter hela tiden. Det är klart att det är skönt för oss också att veta att vi ska stanna här i minst tre år till, det blir en jättetrygghet.

– Jag har alltid hejat på MoDo och jag trivs väldigt bra här, det är en dröm för mig att få spela för klubben, säger Wahlberg.

Se en intervju med lagkaptenen i MoDo Channel nedan.

{!A}

Sportchef Henrik Gradin är belåten med att ha fått 26:ans signatur på ett nytt papper.

– Emil är en ledarfigur både på och vid sidan av isen. Han går hela tiden i bräschen och är en förebild för övriga truppen, en person som medspelare ser upp till. Han är lyhörd och en väldigt god representant för vad MoDo Hockey är och vill vara, säger sportchef Henrik Gradin.

I och med Wahlbergs signatur har vi redan nu åtta backar på kontrakt över nästa säsong, 2023/2024.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist