Ytterligare bidrag till MODO Hockey Ungdom

13 april 2016 11:44


Ytterligare bidrag har nu tillfallit MODO Hockey Ungdom där Skellefteå-supportern Tomas Nordström skänkt 10 000kr till föreningen.

– Jag var lite lätt besviken efter att Skellefteå tappat greppet om match fyra i slutspelet, och det var i samma veva som Lars och Andreas donerat pengarna till Modos ungdomsverksamhet. Jag skrev då en tweet lite ironiskt, men sedan blev det för många retweets för att det skulle finnas någon återvändo till slut, säger Tomas Nordström och konstaterar:

– Det är bara att stå för sitt ord och se det komiska i det hela. Förhoppningsvis kan pengarna komma väl till pass och jag hoppas vi ses i SHL så snart som möjligt igen. Kanske kan MODO-fansen börja hålla på oss i stället för Växjö nu när det här är överstökat.

För Ungdomsverksamheten, som befinner sig mitt i budgetarbete inför den kommande säsongen, är bidragen ytterst välkomna:

– De här bidragen gör skillnad och vi ska fördela pengarna i samtliga ungdomslags budgetar. Pengarna kommer att gå till att förbättra villkoren för lagen och jag kommer att kontakta ledarna med de glada nyheterna, säger MODO Hockeys ungdomsansvarige Tomas Grundström.

Läs även: Bidrag till MODO Hockeys ungdomsverksamhet