Stötta med Soffbiljetter till helgens matcher

28 oktober 2020 09:40
Nyhet

Oktober månad ut gäller fortsatt endast 50 personer som får vara på läktarplats i Fjällräven Center, men det går utmärkt att stötta genom att köpa Soffbiljetter. Via modo.ebiljett.nu och Swish kan du visa ditt stöd och engagemang inför matcherna i SDHL och HockeyAllsvenskan. I helgen spelar båda representationslagen dessutom två matcher var! Tack till alla som stöttar MODO Hockey!


MODO Hockey fortsätter på den inslagna vägen där den HockeyAllsvenska finalen 2019/2020 var startskottet för de så kallade "Soffbiljetterna" som sedan gett eko i sportvärlden. De digitala matchbiljetterna startar nu om inför säsongen 2020/2021 där du via MODO Hockeys biljettsida modo.ebiljett.nu kan köpa Soffbiljetter till MODO Hockeys samtliga hemmamatcher i SDHL och HockeyAllsvenskan.

Du kan fortsättningsvis även swisha en gåva till MODO Hockey och det gör du via modotillshl.nu och numret 123 540 02 70.

Observera att köp av Soffbiljetter inte medger något inträde till matcherna utan endast är ett sätt att visa stöd för MODO Hockey.

Till modo.ebiljett.nu för köp av Soffbiljetter

Full fart i MODO Channel inför och under helgen

Inför matchen på fredag i HockeyAllsvenskan direktsänder MODO Channel programmet "Uppsnack" som alltid startar en timme innan nedsläpp. Det kommer i vanlig ordning även även att finnas intervjuer inför matcherna samt direktsända träningspass från senare i veckan. Visst hänger du med i MODO Channel Premium? Där får du allt bakom kulisserna-material!

Till MODO Channel

Missa inte det digitala matchprogrammet

Du har väl inte missat att du kan använda det digitala matchprogrammet även om du inte är på plats i Fjällräven Center? Där hittar du information inför matchen, MODO Hockeys lag samt motståndarnas lag, resultat från andra matcher och mycket mer.

Till det digitala matchprogrammet

Utlottning av 50 biljetter

MODO Hockey fortsätter med proceduren gällande de 50 platserna som lottas ut. Ni som årskortsinnehavare får anmäla ert intresse till vilka matcher ni ska kan gå på och där efter sker lottdragningen bland de som anmäler sig till matchen. Du anmäler ditt intresse för kommande matcher till [email protected]

Tack för allt stöd och engagemang!