Schemat klart – så spelar MODO i Hockeyallsvenskan 2021/2022

7 juni 2021 11:10
Det blev 21 måljubel för Mikkel Aagaard förra säsongen. Hur många blir det i Hockeyallsvenskan 2021/2022?

Vi förstår att ni har längtat och nu är det äntligen här.

Spelschemat till Hockeyallsvenskan 2021/2022, alltså.


Precis som vanligt är det 52 grundserieomgångar som gäller och 26 av dessa avgörs i Fjällräven Center med MODO Hockey som hemmalag. Kikar vi på fördelningen över veckodagarna är hemmamatcherna utspridda som följer:

  • En tisdag
  • Elva onsdagar
  • Åtta fredagar
  • Två lördagar
  • Fyra söndagar

Premiärmatchen för säsongen spelar vi på bortaplan, fredag 24 september, mot huvudtränare Mattias Karlins tidigare klubb Västervik. Faktum är att samma Västervik sedan kommer till Örnsköldsvik veckan därpå och står för motståndet i vår hemmapremiär, onsdag 29 september.

Ska vi ta en snabb titt på några andra datum som kan vara av särskilt intresse?

Många fans blickar säkerligen lite extra mot uppgörelserna med Björklöven och noterbart säsongen 2021/2022 är att samtliga möten med Umeålaget blir så kallade ”back to back”, med matcher två dagar i rad.

Fredag 29 oktober spelas MODO-Björklöven och lördag 30 oktober möts lagen igen i Umeå. Det blir sedan ett omvänt upplägg med möte i Umeå fredag 18 december och retur i Fjällräven Center lördag 19 december – två riktigt heta derbymatcher innan jul alltså!

I mellandagarna är det sedan ”Karlinderby” på nytt när Västervik står för motståndet, onsdag 29 december.

Nykomlingarna HV71 då? De gästar Fjällräven Center för första gången i Hockeyallsvenskan onsdag 13 oktober.

Ta del av hela spelschemat för Hockeyallsvenskan 2021/2022 på den här länken.

Vi följer noggrant utvecklingen i samhället och de förändringar av restriktioner som möjliggör för mer publik i Fjällräven Center. Det allra säkraste sättet att få se ishockey på plats är alltid att ha ett säsongskort. Besök modo.ebiljett.nu för att se de alternativ som finns och teckna ditt säsongskort.

Då det gäller säsongskortsförsäljningen kan vi meddela att den har gått bra under den kampanjperiod som nyligen avslutades.

– Vi känner ett fantastiskt stöd från vår troga publik och vi längtar verkligen efter att ha Er tillbaka på läktarna i Fjällräven Center, säger Jonas Nilsson, ansvarig för privatmarknad.

Notera att bokningen av restaurangplatser i samband med matcherna blir tillgänglig i augusti.