Kort lägesuppdatering kring lagbygget 2016/2017

9 april 2016 13:56

Många MODOiter väntar på nyheter kring lagbygget för den kommande säsongen och ingen på MODO Hockey har slagit av på takten. "Under den kommande veckan kommer vi att kunna börja presentera spelare", säger Per Svartvadet under lördagen.


– Stödet som visats för MODO Hockey den senaste tiden motiverar samtliga att jobba ännu hårdare och vi är både ödmjuka och tacksamma för att MODOiter över allt i hela Sverige kliver fram, visar sitt stöd och har en positiv framåtanda, säger Svartvadet och fortsätter:

– Vi förstår även vikten av att snarast kunna presentera spelare för den kommande säsongen och efter att det blev klart med Andreas Johansson som huvudtränare för de kommande två säsongerna börjar pusselbitarna falla på plats. Det märks även att MODO Hockey är en attraktiv klubb att representera för spelare och det är vi naturligtvis glada över.

"Till veckan kommer vi att presentera spelare"

Per Svartvadet har den senaste veckan bland annat genomfört samtal med spelare och ledare i herrarnas representationslag där samtalen handlat om utvärdering av den föregående säsongen såväl som tankar och planer inför framtiden.

– Under den kommande veckan kommer vi att kunna börja presentera spelare till den trupp som kommer att inleda träning tillsammans så snart som möjligt, avslutar Svartvadet.

Intervjuer i MODO Channel kommer under måndagen.