Let´s Dance Live till Fjällräven Center

8 april 2016 21:00

Let’s Dance Live är en storslagen liveshow baserad på TV4:s tittarsuccé Let’s Dance som varje vecka drar flera miljoner tittare. Sverigeturnén med den nya showen leds av den mångfaldigt prisbelönade Let’s Dance-programledaren David Hellenius och med följer också dansexperterna i juryn – Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar.

Let's Dance Live kommer till Fjällräven Center och Örnsköldsvik lördagen den 19 november. Biljetterna släpptes fredagen den 8 april klockan 20:00.


I höst fortsätter Let’s Dance-febern! Då får Let’s Dance-fans över hela landet äntligen möjlighet att se en stjärnspäckad liveshow baserad på det älskade tv-programmet. I Let’s Dance Live uppträder de populära dansparen live på scen i ett koncept som gjort stor succé i Storbritannien, säger Leif Blixten Henriksson, vd på produktionsbolaget Blixten & Co.

Let’s Dance Live är inspirerad av den brittiska förlagan “Strictly Come Dancing Live”, som turnerat i Storbritannien sedan 2008 och blivit en enorm framgång. Den senaste turnén avslutades nyligen och sågs av inte mindre än 250 000 personer och hyllades i brittisk media. Nu kommer succén till Sverige.

I Let’s Dance Live får publiken på plats uppleva en påkostad dansshow i arenaformat, och återse några av tv-programmets mest älskade danspar. Under varje showkväll utses ett vinnande par av publikens sms-röster och juryn Ann Wilson, Tony Irving och Cecilia Lazar.

De medverkande dansparen i Let’s Dance Live kommer från såväl den pågående tv-säsongen som tidigare års omgångar. Vilka det blir utannonseras inom kort.

Värd för turnén

David Hellenius är en av Sveriges mest populära programledare genom tiderna. Han har förutom elva säsonger av “Let’s Dance” även varit programledare för exempelvis “Idol”, “Stadskampen”, “Hey Baberiba”, “Helt sjukt”, “Humorgalan” och sex säsonger av sin egen framgångsrika talkshow “Hellenius Hörna”. David Hellenius har utsetts till "Årets manliga programledare" på Kristallengalan vid fyra tillfällen (2010, 2013, 2014 och 2015).

Juryn

Tony Irving är professionell dansare, danstränare och domare i tävlingsdansformerna ballroom, latin och disco. Han har representerat USA, England och Sverige som professionell dansare, varit i final i flera internationella tävlingar och har vunnit SM. Tony har också varit domare i tre världsmästerskap i dans samt domare i “Let’s Dance” sedan programmet började sändas 2006.

Ann Wilson har vunnit sex SM i latinamerikansk dans, sju australiska mästerskap i modern dans och världens största danstävling, British Rising Star Championship. Hon driver även en dansskola och har varit domare i "Let's Dance" i alla elva säsonger som hittills sänts.

Cecilia Lazar är det senaste tillskottet i “Let’s Dance”-juryn och ett etablerat namn i dansvärlden. Hon är både högutbildad och erfaren danstränare, internationell dansdomare och driver även en anrik dansstudio i Göteborg.

Köp biljett via Blixten & Co här!

Boka middag hos Restaurang Victory

Självklart erbjuder Victory Restaurang & Bar smakande restaurang- och etagepaket så att du och ditt sällskap får en riktig helkväll!

Etagepaket, 1135 kr
Trerätters middag inkl. två glas vin/öl/alkoholfritt med sittplats på läktare

Restaurangpaket, 895 kr
Trerätters middag med sittplats på läktare

Barn, 330 kr (upp till 11 år)
Priset inkluderar buffé och sittplats på läktare

Varmt välkommen med din bokning på vardagar 08:00-17:00.
0660-21 66 11 / [email protected]