Visa att du stöttar Återväxten och MODO Hockey

8 april 2016 16:29

MODO Hockey är överväldigad av det stöd som supportrar och samarbetspartners visat den senaste tiden där Återväxten är ett tydligt ställningstagande att stötta MODO Hockey i såväl med- som motgång. MODO Hockey ska tillbaka till SHL och ska dit genom Återväxten där föreningen ska bygga om från grunden för framtiden. Det kommer att krävas mycket från samtliga, det kommer inte att bli en lätt resa men det kommer att vara värt det när vi gör det tillsammans genom att gå tillbaka till rötterna.


Intersport är MODO Hockeys officiella samarbetsparter för souvenirer och de har flera nya produkter på väg in i sortimentet gällande Återväxten där de 1400 första som bokar eller förlänger ett säsongskort Återväxten får en mössa med budskapet utan extra kostnad.

T-shirtar med två olika motiv i såväl dam- som herrmodeller utkommer inom kort hos Intersport där webshoppen är lösningen för dig som inte bor i Örnsköldsvik med omnejd. Artiklarna kommer upp i Intersports webshop och finns till försäljning hos Intersport Örnsköldsvik inom kort.

T-shirtarna i artikeln kan skilja sig från den färdiga produkten gällande modell.

Intersports webshop