Teckna säsongskort Återväxten för 2016/2017

8 april 2016 16:15

MODO Hockeys säsongskort Återväxten finns nu tillgängligt för säsongen 2016/2017. MODO Hockey är överväldigad av det stöd som supportrar och samarbetspartners visat den senaste tiden där Återväxten är ett tydligt ställningstagande att stötta MODO Hockey i såväl med- som motgång. MODO Hockey ska tillbaka till SHL och ska dit genom Återväxten där föreningen ska bygga om från grunden för framtiden. Det kommer att krävas mycket från samtliga, det kommer inte att bli en lätt resa men det kommer att vara värt det när vi gör det tillsammans genom att gå tillbaka till rötterna.


Säsongskort Återväxten innebär att du har garanterad plats under samtliga MODO Hockeys matcher säsongen 2016/2017 inkluderat träningsmatcher, grundseriematcher i HockeyAllsvenskan inklusive fortsättningsspel. Tecknar du säsongskortet Återväxten erhåller du även ett matchkort laddat med fem extra matchbiljetter till valfria matcher, ditt namn på ett träd i Fjällräven Centers entréhall och på modohockey.se samt chans till vinst av fina priser som lottas ut bland alla som tecknar erbjudandet.

Intersport är MODO Hockeys officiella samarbetsparter för souvenirer och de har nya produkter på väg in i sortimentet gällande Återväxten där de 1400 första som bokar eller förlänger ett säsongskort Återväxten får en mössa med budskapet utan extra kostnad. Mössan hämtas i samband med att säsongskortet är registrerat och klart för avhämtning på Fjällräven Center.

Från 338kr/mån. för säsongskort Återväxten

Erbjudandet är baserade på den förra säsongens populära "Supererbjudande".

  • Säsongskortet gäller till samtliga MODO Hockeys matcher i Fjällräven Center säsongen 2016/2017.
  • Du visar ditt stöd till MODO Hockey i med- och motgång där du får ditt namn på ett träd med ”Återväxten” i Fjällräven Centers entréhall samt på modohockey.se.
  • Vid tecknade ingår ett matchkort laddat med ytterligare fem biljetter i den kategori du tecknat för säsongskortet (Sittplats eller ståplats). Biljetterna är fria att använda eller ge bort till valfri match.
  • De 1400 första som tecknar säsongskort Återväxten erhållen en mössa med budskapet utan extra kostnad.
  • Vid tecknande av säsongskort Återväxten är du med i utlottningen av middagspaket till match 2016/2017, presentkort lunch i Guldbaren, presentkort lunch i Restaurang Victory, biljettpaket till kommande sommarfesten Örnsköldsvik Kalaset samt signerade matchtröjor från MODO Hockey.

(Klicka på bilden ovan för större version)

Erbjudandet är giltigt till och med den 31 maj 2016.

Företag? Kontakta biljettavdelningen på 0660-216610 eller besök Fjällräven Center mellan 08:00-17:00 vardagar.

Sektioner för säsongskort i Fjällräven Center

Säsongskortsförsäljningen i Fjällräven Center blir något annorlunda i jämförelse med tidigare säsonger då endast sektioner på plan två, ståplats samt utvalda sektioner på plan fyra finns till försäljning. Säsongskortsförsäljningen koncentreras till plan två för att skapa en tätare stämning kring matcherna, men även som en besparingsåtgärd. Anledningen att sektionerna 403, 404, 405 och 406 finns till försäljning är dels att de är väldigt uppbokade av säsongskortsinnehavare sedan tidigare samt att baren Timeout och kiosk ligger i direkt anslutning till platserna.

Vi beklagar naturligtvis de supportrar som har platser på de sektioner som inte längre kommer att finnas till försäljning för säsongskort, men erbjuder flytt av dessa säsongskort då svart kategori nu även finns på sektionerna 207, 208, 211 och 212 samt att den tidigare populära kategorin med aktiv sittplats gör comeback i Fjällräven Center på sektionerna 201 och 218 närmast ståplats. Vi kommer att kontakta samtliga säsongskortsinnehavare med platser som ligger på nu ej bokningsbara stolar för säsongskort.

MODO Hockeys supporterförening Lumberjacks har haft önskemål om att aktiv sittplats ska komma tillbaka till Fjällräven Center. Aktiv sittplats är för dig som har svårt att sitta still utan gärna sjunger med ståplats och gillar när det är riktigt tryck i Fjällräven Center - det här är din sektion och din chans att ge MODO Hockey ett högljutt stöd även från sittplats.

För dig som är medlem i Lumberjacks är Återväxten det bästa och mest prisvärda sättet att säkra din plats under samtliga MODO Hockeys matcher säsongen 2016/2017. Säsongskort Återväxten ger ett biljettpris på under 30kr per match under grundserien där samma förmåner gäller för samtliga säsongskort på ståplats som för sittplats.

Förläng eller teckna säsongskort Återväxten

För att teckna säsongskort Återväxten eller förlänga ditt befintliga säsongskort kontaktar du biljettavdelningen på Fjällräven Center. Antingen besöker du oss på plats mellan 08:00-17:00, ringer på 0660-21 66 10 eller skickar ett mail till [email protected].

För dig som har ett säsongskort som är möjligt att förlänga kan du på egen hand administrera ditt innevarande säsongskort på modo.ebiljett.nu i början av nästa vecka. För dig som har ett säsongskort men vill eller tvingas byta plats är du välkommen att kontakta eller besöka biljettavdelningen. Biljettavdelningen kommer att kontakta samtliga säsongskortsinnehavare med platser som ligger på nu ej bokningsbara stolar för säsongskort.

Villkor för säsongskort Återväxten 2016/2017

Erbjudandet med säsongskort Återväxten gäller till och med 31 maj 2016. För dig som har säsongskortsplats i Fjällräven Center kommer din stol att vara reserverad till och med 31 maj 2016 innan den släpps till försäljning. All betalning sker antingen via direktbetalning med kort eller via Svea Ekonomi mot faktura eller avbetalningsalternativ på sex eller tolv månader. Sedvanlig kreditprövning görs av Svea Ekonomi AB. Uppläggnings- och aviseringsavgift tillkommer på månadsbetalningar.

Säsongskort Återväxten och medföljande premier hämtas på Fjällräven Center när modohockey.se meddelar att säsongskorten finns för avhämtning, modohockey.se meddelar även vinnare av de olika priserna som lottas ut efter den 31 maj 2016. Övriga rabatter kan ej kombineras med detta erbjudande.