Paula Bergström inleder säsongen i MODO Hockey
Publicerad: 2020-08-14
Dam
MODO Hockey är idag glada att meddela att Paula Bergström är tillbaka i föreningen och klar för spel i SDHL 2020/2021. När den amerikanska collegeligan är pausad på grund av Covid 19 inleder Bergström i MODO Hockey. ”Vi får in en svensk toppback där Paula varit hos oss länge och är en egen produkt. Hon är väldigt ambitiös som person och har en enorm drivkraft att utvecklas”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.

Paula Bergström studerar vid Long Island University men när den amerikanska collegeligan nu är lagt på is kommer hon att inleda säsongen i MODO Hockey. Bergström gör sig därmed redo för sin sjunde säsong i MODO Hockey. Säsongen 2018/2019 svarade hon för 10 poäng (2+8) på 36 spelade matcher i SDHL för att sedan noteras för ytterligare två assist i SM-slutspelet. Den förra säsongen spelade Bergström i NCAA för Long Island University och gjorde där 18 poäng (6+12) på 28 spelade matcher.

– Hon utvecklades enorm mycket redan innan hon åkte över till USA och har fortsatt den utvecklingen även under den senaste säsongen. Nu är det fantastiskt kul att ha med henne i truppen igen. Hon håller landslagsklass som spelare och är en ledare både på och utanför isen, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.

Kontraktet med Paula Bergström är skrivet för säsongen 2020/2021 i SDHL. Bergström kommer att bära nummer 6 i MODO Hockey.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021

{!B}

{!A}

Till MODO Channel

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson