Förlust på bortaplan mot Djurgården
Publicerad: 2020-02-14
Dam
MODO Hockeys damer förlorade bortamatchen mot Djurgården under fredagskvällen. Slutsiffrorna skrevs till 4-0 och det står nu klart att vi kommer få kvalspela för SDHL 2020/2021.

Under fredagskvällen ställdes MODO Hockey mot Djurgården på bortaplan i SDHL. En viktig match där seger var ett måste för att kunna undvika kvalspel.

Hemmalaget Djurgården tog dock kommandot i matchen direkt. Tre minuter in gjorde Josefin Bouveng 1-0 i matchen. Det resultatet stod sig perioden ut. I den andra perioden gick DIF iväg ytterligen genom 2-0 och 3-0.

Slutresultatet fastställdes i den tredje perioden när Julia Östlund gjorde 4-0 till hemmalaget.

Kvalspelet

I och med kvällens slutresultat står det nu klart att damlaget kommer att få kvalspela för SDHL 2020/2021. Mer information om kvalspelet kommer när motståndare och speldagar är fastställt.