MODO Hockey firar regnbågsveckan

12 november 2020 13:45
Nyhet

Regnbågsveckan i Örnsköldsvik 16-22 november är en gemensam manifestation för att skapa ett öppnare samhälle där alla människor accepteras på lika villkor. MODO Hockey är del av manifestationen och matchen i SDHL onsdag 18 november kommer gå i regnbågstema. Tyvärr fick vi beskedet sent på torsdag kväll att Mora IK pausat sin verksamhet och matchen i HockeyAllsvenskan fredag 20 november därför blir framflyttad till senare datum.


I matcherna på hemmaplan under vecka 47 kommer MODO Hockey att spela i armbindlar som går i regnbågens färger och temat för matchen kommer givetvis vara regnbågsinspirerat. Matchen det gäller är MODO Hockeys möte mot Luleå Hockey i SDHL onsdag 18 november. MODO Hockeys möte mot Mora IK i HockeyAllsvenskan var planerat till fredag 20 november men är nu framföyttad på grund av att Mora IK pausat sin verksamhet.

Till matchen kan man i vanlig ordning stötta MODO Hockey med köp av Soffbiljetter via modo.ebiljett.nu där del av överskottet från dessa matcher skänks till RFSL.

Soffbiljetter via modo.ebiljett.nu

Souvenirer i regnbågens färger

Till matchen har MODO Hockey även tagit fram speciella souvenirer i regnbågens färger där en mössa, en t-shirt och en halsduk kommer att finnas. Produkterna presenteras senare men kommer att kunna köpas både via modohockeyshop.se samt i shoppen på Fjällräven Center!