Repris: Eftersnack i MODO Channel Premium efter segern mot Björklöven

9 november 2019 21:42
MODO Channel

Under lördagen tog vi en fantastiskt skön seger hemma mot Björklöven. Matchen slutade 3-1 och efter slutsignalen direktsände MODO Channel Premium med Eftersnack. Se analyser och intervjuer med Linus Lundin, Tommy Enström, Daniel Sylwander och Björn Hellkvist i spelaren nedan!


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll finns även i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

Dubbla hemmamatcher och 50-årsfirande

Det är en fullspäckad vecka som väntar i Fjällräven Center för MODO Hockey. Redan på onsdag är det nytt hett möte i HockeyAllsvenskan då Västerås kommer på besök. Sedan är det HockeyFredag i Fjällräven Center då Kristianstad besöker oss.

Men inte nog med det, på söndag är det stort firande då MODO Hockeys Damsektion fyller 50 år och det firas i samband med SDHL-matchen mot Brynäs på söndag.

Biljetter till matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL hittar ni som vanligt på modo.ebiljett.nu.