Foppa mot Börje i Hägglunds Arena – Icebreakers möter Toronto

6 december 2021 12:30
NYHET

Ringa in 20 mars 2022 i kalendern.

Då blir det stjärntätt på isen i Hägglunds Arena, när Icebreakers – med Peter Forsberg i spetsen – möter Toronto Maple Leafs veteranlag – med Börje Salming i spetsen – i en välgörenhetsmatch.

Välkomna till Århundradets match!


Icebreakers, Peter Forsbergs och Markus Näslunds stjärnlag, bildades 2002 och har under de snart 20 åren sedan dess samlat in miljontals kronor till sjuka barn och ungdomar i Västernorrlands län.

Nu har det gått en tid sedan laget senast spelade match, men i mars är det dags igen – och då väntar inte vilket motstånd som helst. Toronto Maple Leafs veteranlag kommer nämligen till Sverige och möter Icebreakers i två matcher; en i Timrå den 19 mars och en i Hägglunds Arena i Örnsköldsvik den 20 mars.

Det blir en stor familjefest där ni kan njuta av legendarer som Peter Forsberg och Börje Salming, där fler legendarer kommer presenteras inom kort. Matcherna startar klockan 15.00 men redan från 13.00 kan ni tillsammans med legenderna prova på häftiga aktiviteter i Hägglunds Arena.

Missa inte möjligheten att se legendarernas återkomst på plats! En del av överskottet går till Icebreakers och deras arbete i Västernorrland.

Köp biljetter till matchen den 20 mars på denna länk!

Restaurang Victory kommer att hålla öppet som vanligt. Bordsbokningen är i skrivande stund inte öppen men vi återkommer med information så snart den öppnar.