Repris: Eftersnack i MODO Channel Premium

15 november 2019 22:39
MODO Channel

Fredag kväll i Fjällräven Center blev en trevlig historia då MODO Hockey besegrade Kristianstad med 3-1. Efter matchen sände MODO Channel Premium direkt och intervjuade Björn Hellkvist, Victor Berglund, Johan Forsberg och Erik Hanses samtidigt som studion analyserade och visade matchbilder.


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll finns även i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

50-årsfirande väntar

På söndag är det stort firande då MODO Hockeys damsektion fyller 50 år och det firas i samband med SDHL-matchen mot Brynäs på söndag. Missa inte matchen där entrén är 50kr för vuxen, fri entré för alla under 12 år och födda 1969. Vi bjuder på kaffe och tårta i entréhallen inför nedsläpp!

Biljetter till matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL hittar ni som vanligt på modo.ebiljett.nu.