Bekräftade fall av Covid-19

6 december 2020 21:34
Nyhet

MODO Hockey har under helgen fått bekräftat att ett antal spelare i herrtruppen har ådragit sig Covid-19. Tills vidare pausas all verksamhet med herrlaget och detta innebär att den kommande veckans två hemmamatcher skjuts upp.


Under helgen har MODO Hockey fått bekräftat via provtagning att ett antal spelare i herrtruppen har drabbats av Covid-19. Minst fem spelare har testats positivt och MODO Hockey väljer, i enlighet med de protokoll som finns, att omedelbart avbryta all verksamhet med herrlaget och jobbar nu aktivt med att begränsa spridningen.

Klubben har informerat HockeyAllsvenskan om situationen och tillsammans har beslutet fattats att de två matcher som MODO Hockey har under kommande vecka skjuts upp till ett senare tillfälle.

— Vår provtagning har under helgen påvisat att ett flertal spelare har Covid-19. Vi gör nu allt vi kan för att begränsa spridningen, kommenterar MODO Hockeys VD Johan Widebro.

När de uppskjutna matcherna kommer att spelas är ännu inte beslutat. Så fort vi vet nya datum för matcherna kommer vi att meddela detta.

Samtlig kommunikation med media i ärendet sköts tills vidare av VD Johan Widebro eller Sportchef Fredrik Glader via mail eller telefon.